Online Program

“Flow Event Management“

Naučite kako lako da upravljate događajima

Organizacija događaja često vas frustrira i stvara stres. 
Događaje organizujete “prema osećaju“. 
Oslanjate se previše na druge. 
Opterećeni ste jer ne znate kako da delegirate zadatke. 
Ne znate šta je potrebno da uradite u kriznim situacijama, niti na koji način da komunicirate sa vašim zaposlenima, kolegama, šefovima, klijentima.

Bez obzira na to da li imate iskustva u organizaciji događaja, ili ste tek na početku karijere u oblasti event management-a, svi smo nekad pomislili kako smo mogli bolje da organizujemo sastanak, teambuilding, posetu klijenta ili konferenciju za medije. Neretko se javi osećaj krivice, koji ostaje i blokira nas da budemo izvrsni u onome što radimo. Nekada posebno zna da bude problem kako uklopiti sve želje, sva kreativna rešenja, planirane aktivnosti i budžet koji stoji na raspolaganju, bez obzira na naše iskustvo.

Kako ne biste više radili “prema osećaju“, kako biste imali određenu strukturu u organizaciji događaja i bili sigurniji u sebe, pripremila sam za vas intenzivni online program “Flow Event Management“ – sveobuhvatnu edukaciju o organizaciji i upravljanju događajima.

Šta je Online program “Flow Event Management“?

Online program “Flow Event Management“ osmišljen je tako da vaša znanja o organizaciji i upravljanju događajima unapredite na jedan sveobuhvatan način, gde god da se nalazite, i u vreme koje vama najviše odgovara.

U 15 online lekcija, vodiću vas kroz faze organizacije jednog događaja i njegovog upravljanja. Nakon svake faze čeka vas challenge zadatak, a na kraju programa Sertifikacija. Program je kreiran tako da vam bude lako dostupan – online, koristan, zabavan, a znanja koja dobijete možete odmah da primenite u vašem poslu.

Teme koje se obrađuju u okviru ovog programa

Teme koje se obrađuju u okviru ovog programa:

 1. Definisanje koncepta i sadržaja događaja
 2. Planiranje događaja
 3. Budžet događaja
 4. Komunikacija u okviru faze planiranja događaja
 5. Upravljanje stresom i etika organizacije događaja
 6. Protokol događaja
 7. Upravljanje događajem
 8. Upravljanje događajem od dva ili više dana
 9. Komunikacija tokom realizacije događaja
 10. Raspremanje događaja
 11. Follow Up događaja
 12. Evaluacija događaja
 13. Izveštavanje / Reporting
 14. Learnings i Next steps
 15. Sertifikacija

Program je u potpunosti online, dok lekcije možete da slušate kada vama odgovara, a pristup lekcijama dostupan vam je narednih godinu dana. Nakon svake završene lekcije čeka vas kratak test-kviz sa osvrtom na temu lekcije. A nakon svake faze challenge zadatak. 

Ostavljena je mogućnost svim polaznicima da urade i sertifikaciju. Za sertifikaciju, na kraju programa potrebno je da imate:

 • urađene sve testove,
 • dostavljene challenge zadatke,
 • dostavljen snimak prezentacije plana vašeg događaja u trajanju do 10 min.

Sertifikacija nije obavezna, i posebno je prijavljujete, nakon što završite celokupan program.

Kome je program namenjen?

Program je namenjen event manager-ima koji već imaju određenog iskustva, juniorima u event management-u, personalnim asistentima, poslovnim sekretarima, studentima završnih godina osnovnih i master studija i svima koji žele da steknu ili unaprede znanja iz oblasti organizacije i upravljanja događajima (event management).

Online program “Flow Event Management“

Uskoro

Koji su vaši benefiti ukoliko završite program
“Flow Event Management“?

Program je dizajniran tako da vam omogući da: 

Kako da znate da je ovaj program za vas?

Ovaj program je baš za vas ako ste često u stresnim situacijama zbog organizacije bilo kog događaja i osećate se isfrustrirano zbog toga. Imate iskustva u organizaciji događaj, ali stvari radite “prema osećaju“ i često više improvizujete nego što zaista planirate. Preopterećeni ste jer sve želite sami da uradite, ne možete ili ne znate kako da se oslonite na druge. Mislite da niste dovoljno dobri i da događajima koje organizujete uvek nešto nedostaje. Imate negativnu povratnu informaciju od učesnika vaših događaja, kolega, nadređenih. Želite da uđete u potpuno novu oblast i naučite nešto novo.

Utisci nekih od polaznika programa “Flow Event Management“

Prosečna ocena programa je 10.

 • Program je jasan, detaljan i veoma dobro osmišljen.
 • Kada su u pitanju onlajn edukativni programi, uglavnom bude jednosmerna komunikacija, a ono što mi je bilo neverovatno važno jeste upravo ta dvosmerna, kako kroz davanje feedback-a na zadatke, tako i kroz sastanke koji su zaista bili korisni i efektni. Materijal je bio jasan, pregledan i primenljiv, a sve prezentovano izuzetno koncizno. 
 • Struktuirano, detaljno, objašnjeno, primeri.. prevaziđena očekivanja
 • Program i plan rada, kao i informacije dobijene na kursu su zaista kvalitetne.
 • Program je interaktivan, informativan, a neopterećujući. Meni naročito značajan, jer mi organizacija događaja nije posao, nego je sticajem okolnosti postajala moj posao odnosno dodeljivana mi je ključna uloga u tom procesu zbog čega sam i želela da produbim znanje u ovoj oblasti. Program mi je koristan i zato što sam određene segmente podrazumevala, ne shvatajući njihovu važnost.

Predavač je ocenjen prosečnom ocenom 10.

 • Prepoznaje se dobra energija i velika želja predavača da prenese svoje znanje i maksimalno pomogne u usvajanju i primeni istog.
 • Kroz sjajne primere teorija je bila mnogo jasnija. Takođe, detaljan feedback je bio od neizmerne važnosti, kao i jasne smernice.
 • Meni se sviđa kako Nataša drži pažnju, odgovori na svaku digresiju primerom iz iskustva a ne gubi fokus na to gde smo stali. 🙂 Oduševljena sam.
 • Nataša je divna osoba koja je prenela svoje znanje na pravi način, sažeto i koncizno.
 • Primeri su univerzalni, primenjivi na sve, a predavač sposoban da materiju učini veoma zanimljivom, iako meni organizacija događaja nikada nije izgledala mnogo zanimljivo. Sad mislim potpuno drugačije.
 • Zato što dobijaju kvalitetan sadržaj i vrhunskog mentora.
 • Program bih preporučila svima koji se bave organizacijom događaja, bez obzira na nivo iskustva, jer mislim da svako u njemu može da pronađe vrednost. Ono što ga razlikuje od klasičnih onlajn programa je dostupnost i posvećenost predavača, kao i kontakt sa drugim polaznicima, s obzirom na to da je umrežavanje neizmerno važno za ovakve teme.
 • Zbog predavača sa iskustvom koji zna šta priča, ume da objasni, ima odgovore, razume pitanja…
 • Ovim programom dobijate viši nivo u organizaciji bilo kog događaja. Stičete uvid u svaki detalj na koji treba obratiti pažnju, a uvek ste ga radili po osećaju i na kraju programa su vam jasni svi koraci u event management-u. A sve to objašnjeno sa lakoćom i razumevanjem.
 • Najpre, zbog samog predavača, ali i zato što program razbija predrasude da je organizacija događaja neki sporedni, a zapravo je izuzetno značajan i odgovoran posao.
 • Iskustvo i ugled predavača
 • “Domaći” predavač, aktuelne lekcije (ne zastarele kao na globalnim platformama), direktan kontakt i dostupnost predavača.
 • Ključna je bila Nataša, jer znam sa kakvom predanošću i posvećenošću pristupa onom što radi.

Garantujem vam sjajne rezultate!

Nakon završenog Online programa “Flow Event Management“ imaćete više samopouzdanja, dobićete gotove alate i nova znanja koje odmah možete da primenite kako biste sa uspehom organizovali bilo koji događaj. Garantujem vam da će biti lako, zabavno i korisno!

Priča o meni

Radujem se što ću vas uskoro upoznati, a do tada želim da vi upoznate mene. Moje ime je Nataša Nikolov. Svoje profesionalno iskustvo u oblasti organizacije događaja i komunikacija gradim već više od 17 godina u različitim industrijama, a kao business kouč, trener javnog nastupa i komunikacija, event management edukator i konsultant, pronalazim posebno zadovoljstvo u radu sa ljudima. Sedam i po godina bila sam deo izuzetnog Majkrosoft tima koji je organizovao različite događaje kako za zaposlene, tako i eksterno za širu javnost. Prethodno iskustvo nosim i iz nevladinog sektora gde sam imala prilike da radim na projektima organizacije različitih konferencija i događaja kako na lokalnom nivou, tako i regionalno. Posebno volim da prenesem svoje iskustvo iz rada u državnoj upravi, kao i ono iz PR i marketing agencija koje sam sticala na početku svoje karijere. Mama sam troje klinaca, pa mi svakodnevna organizacija nije strana, a volim kada god mogu da se uključim u različita školska i predškolska dešavanja – organizacija predstava, dečijih nastupa, dobrotvornih sajmova i sl. Završila sam međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka, a master zvanje nosim sa Pravnog fakulteta u Beogradu. Takođe, pohađala sam i master studije Fakulteta organizacionih nauka, smer Marketing i odnosi sa javnošću, a najviše sam ponosna na svoje neformalno obrazovanje. Završila sam London School of PR (PR & Reputation Management), zatim Business School of PR (PRA), i na NLP Institutu Srbija – NLP Business Practitioner. Sertifikovani sam Intuitive & Success Coach Asocijacije za energetsku psihologiju i student sam druge godine studija Energetske psihologije na Kepler Institutu. Osnivač sam VFA Communications i autor programa Flow Communication i Flow Event Management. S obzirom na to da važan deo mog života predstavlja sport, autorka sam prvog i jedinog programa edukacije posebno osmišljenog za trenere i fitness instruktore – kako bolje da komuniciraju sa svojim vežbačima-klijentima i da unaprede vođenje treninga – Fitness Flow Communication program (“Da li daješ vežbe, ili vodiš trening“). Uvek me možete zapratiti i kontaktirati lično i na LinkedIn-u Nataša Nikolov.

Radujem vam se i vidimo se online.

Radujem se što ću vas uskoro upoznati, a do tada želim da vi upoznate mene. Moje ime je Nataša Nikolov. Svoje profesionalno iskustvo u oblasti organizacije događaja i komunikacija gradim već više od 17 godina u različitim industrijama, a kao business kouč, trener javnog nastupa i komunikacija, event management edukator i konsultant, pronalazim posebno zadovoljstvo u radu sa ljudima. Sedam i po godina bila sam deo izuzetnog Majkrosoft tima koji je organizovao različite događaje kako za zaposlene, tako i eksterno za širu javnost. Prethodno iskustvo nosim i iz nevladinog sektora gde sam imala prilike da radim na projektima organizacije različitih konferencija i događaja kako na lokalnom nivou, tako i regionalno. Posebno volim da prenesem svoje iskustvo iz rada u državnoj upravi, kao i ono iz PR i marketing agencija koje sam sticala na početku svoje karijere. Mama sam troje klinaca, pa mi svakodnevna organizacija nije strana, a volim kada god mogu da se uključim u različita školska i predškolska dešavanja – organizacija predstava, dečijih nastupa, dobrotvornih sajmova i sl. Završila sam međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka, a master zvanje nosim sa Pravnog fakulteta u Beogradu. Takođe, pohađala sam i master studije Fakulteta organizacionih nauka, smer Marketing i odnosi sa javnošću, a najviše sam ponosna na svoje neformalno obrazovanje. Završila sam London School of PR (PR & Reputation Management), zatim Business School of PR (PRA), i na NLP Institutu Srbija – NLP Business Practitioner. Sertifikovani sam Intuitive & Success Coach Asocijacije za energetsku psihologiju i student sam druge godine studija Energetske psihologije na Kepler Institutu. Osnivač sam VFA Communications i autor programa Flow Communication i Flow Event Management. S obzirom na to da važan deo mog života predstavlja sport, autorka sam prvog i jedinog programa edukacije posebno osmišljenog za trenere i fitness instruktore – kako bolje da komuniciraju sa svojim vežbačima-klijentima i da unaprede vođenje treninga – Fitness Flow Communication program (“Da li daješ vežbe, ili vodiš trening“). Uvek me možete zapratiti i kontaktirati lično i na LinkedIn-u Nataša Nikolov.

Radujem vam se i vidimo se online.

Zašto je ovaj program za vas?

Želite da budete bolji – još bolji! Dosta vam je stresa i spremni ste da vaše događaje organizujete sa lakoćom, sigurni u sebe. Znate da organizacija događaja i upravljanje njima predstavljaju priliku za vaš profesionalni rast. Spremni ste za promenu!

Budite deo ovog programa!

Koja je cena programa?

Cena programa je 345 eur.

Za više detalja o ponudi modaliteta koji uključuju rad 1 na 1 (Case Study), personalizovani fidbek i konsultacije

Delim sa vama utiske nekih od mojih divnih klijenata:

Želim da kupim program

Prijava na listu čekanja za sledeći Online program “Flow Event Management“

Vidimo se!
Za sva dodatna pitanja pišite na events@natasanikolov.com.

Prijava za Online program

"Flow Event Management"

Dobro došli na stranicu za prijavu za intenzivni online program “Flow  Event Management”, edukaciju o organizaciji i upravljanju  događajima. 

Online program “Flow Event Management“ vaša znanja o organizaciji  i upravljanju događajima unapređuje na jedan sveobuhvatan način,  gde god da se nalazite, i u vreme koje vama najviše odgovara. 

Program počinje 7.11.2023. godine.
Cena online programa iznosi 165 eur*. 
Prijave su otvorene do 5.11.2023. godine.  

Radujemo Vam se!
VFA Communications tim

*Nakon prijave, u roku od 24h dobićete imejl sa daljim instrukcijama.
Hvala vam na poverenju.

Prijava za posebnu ponudu

“Flow Event Management“ + Business Coaching 1 on 1

Dobro došli na stranicu za prijavu za posebnu ponudu – “Flow Event Management“ + Business Coaching 1 on 1. Odaberite paket i način plaćanja koji vama odgovara!

Online program počinje 7.11.2023. godine. Termini za koučing dogovaraju se individualno.

Pogledajte ponudu online program “Flow Event Management“ i business koučing 1 na 1 u trajanju od tri meseca u dva paketa:

 1. PAKET br 1 (Flow Event Management + koučing)
  Za 1 susret mesečno, ukupno 3 susreta – 365 eur (vrednost paketa je 405 eur)
 2. PAKET br 2 (Flow Event Management + koučing)
  Za 4 susreta mesečno, ukupno 12 susreta – 905 eur (vrednost paketa je 945 eur)

Način plaćanja:

Jednokratna uplata za online program u iznosu od 125 eur, do 5.10.2023. godine i uplatom za business koučing 1 na 1, iz 3 dela do 1. u mesecu:

PAKET br 1

 1. deo – 80 eur
 2. deo – 80 eur
 3. deo – 80 eur

PAKET br 2

 1. deo – 260 eur
 2. deo – 260 eur
 3. deo – 260 eur

Za uplate u celosti do 5.10.2023. godine, možete ostvariti dodatni popust! 

PAKET br 1 – 320 eur (uštedite ukupno 85 eur)
PAKET br 2 – 785 eur (uštedite ukupno 160 eur)

Odaberite paket:
Odaberite način plaćanja:

*Nakon prijave, u roku od 24h dobićete imejl sa daljim instrukcijama.
Hvala vam na poverenju.